Barco Kelly

Home | Kellyjeans.nl

Lelli Kelly blijft altijd in de voorhoede van innovatie en bestaat nu uit wellness, kinderen en baby's. Het bedrijf werd opgericht in het jaar 1994 en werd immers pas gelanceerd in de Russische hoofdstad om plaats te maken voor de informatiesnelweg. Na de omwentelingen van de Russische economische zeepbel te hebben overleefd, was het de missie van de ontwerpers om een ​​merk te creëren dat "inderdaad" naar de massa zou gaan. Een moeilijke taak, maar wel een die de ontwerpers hebben volbracht.

Lelli Kelly geniet nu een enorme populariteit over de hele wereld vanwege de exposure die ze bieden via de verschillende media. Dit komt omdat de designercollectie van Lelli Kelly nu het gesprek van de dag is. Elk seizoen worden er nieuwe collecties van Lelli Kelly uitgebracht voor mama's en hun kleintjes. Nieuwe zomercollecties worden door de ontwerpers en beroemdheden aan het publiek voorgesteld.

Een ander voordeel dat Lelli Kelly heeft ten opzichte van zijn concurrenten is dat, in tegenstelling tot andere merken, de kleuren niet schadelijk zijn voor jonge ogen. De talrijke tinten zoals snoep, blauw, paars enz. hebben de kracht om de jonge generatie aan te trekken. Deze kleuren zijn uitgeprobeerd en getest om de aandacht van de massa te trekken.

Het voordeel van het kopen van Lelli Kelly als moeder is dat, hoewel kinderkleding duur is, Lelli Kelly kinderkleding zeer betaalbaar is. Ze zouden zelfs voor 30% minder gaan dan de andere designermerken. Een andere reden waarom moeders spullen van Lelli Kelly kopen, is dat de producten gemaakt zijn om jarenlang mee te gaan. Het merk is gestart door Alyssa Dell, een moeder, haar dochter en haar zoon. Dus, door tot dit merk te behoren, weet mama zeker dat het spul van goede kwaliteit is.

Maar wat maakt de kinderkleding van Lelli Kelly het beste? Het lijdt geen twijfel dat de veiligheid van mama hun hoogste prioriteit heeft. Dus een van de dingen die ze voor hun kleintjes moeten kopen, is kwaliteitskleding die veilig om hun lichaam kan worden gedragen. Geen twijfel daarover. Met dit in gedachten heeft het merk Lelli Kelly ervoor gezorgd dat hun kleding niet alleen bij hun baby's past, maar ook bij hun kleintjes.

Afgezien daarvan hebben de merkmakers er ook voor gezorgd dat hun kleding is ontworpen met het oog op de behoeften van de kinderen. Wat voor soort kleding ontwerpen ze die hun kleintjes comfortabel zouden maken? Zoek daarvoor niet verder dan Barco kids.

Barco kids ontwerpt zijn spullen voor zowel jongens als meisjes. Als het om de kleuren gaat, zijn bijna alle kleuren neutraal. Sommige van de kinderkleuren van Barco zijn al populair, zoals chocolade, blauw, rood en biscuitgebak. Het bedrijf is ook populair omdat het de interesses van de kinderen in hun ontwerpen opneemt.

Voor hun kinderen is het de missie van Barco om ze snel groot te laten worden. Als zodanig is het alleen maar logisch dat hun kleding kleurrijk is, vooral omdat de groeispurt van de kinderen snel plaatsvindt. Maar maak je geen zorgen! De kinderen van Barco trekken maar al te graag deze geweldige kleren aan.

De reden waarom de groei van de kinderen zo wordt aangemoedigd, is omdat kinderen onder meer degenen zijn die graag spelen. Onder de dingen die zijn opgenomen in de Barco-kindercollectie zijn truien, sneeuwpakken, ugg-laarzen, rugzakken, luiertassen en bagage. Raad eens! Verkleden als moeder hoort er ook bij!

Leave a comment

Your email address will not be published.