Convertible Bag

Leren crossbody tas

 

 

 

 

Onlangs is de leren crossbody tas in het nieuws geweest. Modellen gebruikten ze in Parijs, met een waarde van meer dan 2000 dollar. Op de Royal wedding was de meest gefotografeerde de crossbody in A Room in the House, toen bijgewoond door Kate Middleton. De tas wordt diagonaal over het lichaam gedragen. Dus als je in de handeling van het klaar om te gaan winkelen kruis de brede, platte en modieuze leren crossbody tas. Over het algemeen wordt de tas over de bovenkant van het lichaam gedragen. Dames dragen hem over de voorkant; vrouwen winkelen in het midden Crossbody of dwars over de borst.

De beste kwaliteit crossbody tassen worden in Italië vervaardigd en ontworpen door marktleiders. Er zijn veel verschillende soorten crossbodytassen op de markt. Ze hebben allemaal een vergelijkbare vorm, maar ook belangrijke verschillen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een tas die meer rond is. Probeer een tas te vinden die uw lichaamsgewicht gelijkmatig verdeelt. U zult blij zijn er een te bezitten! De volgende stijlen zijn beschikbaar om u te helpen.

Stijlen

Zij zijn er in een overvloed van kleuren en zijn gemakkelijk verkrijgbaar in zijde, katoen of leder. De tassen kunnen worden gedragen voor verschillende gelegenheden. Ze kunnen worden gebruikt voor alle gelegenheden, voor werk en vrije tijd. Ze kunnen op zichzelf worden gebruikt, maar de ideale situatie is om de tassen vast te houden terwijl u zich onder elkaar begeeft.

Leren tas: Deze tas is ideaal voor de vrouw die een paar van haar essentiële spullen bij zich draagt. Leer heeft een casual uitstraling terwijl een satchel slim is. Niet geschikt voor kantoor, dit houdt uw items bij elkaar en kans op uw avondje uit.

Convertible Tote Bag: Stijlvol, veelzijdig, casual. Zeer geschikt voor de vrouw die vaak gaat winkelen. Convertible tote bags hebben hengsels die ontworpen zijn om het tempo te variëren of aan te passen aan de gelegenheid.

Duffel: Geschikt voor op reis, vooral als er een paar toeristen meelopen. Ze zijn gemaakt van stof en kunnen op zichzelf worden gebruikt. Ze vereisen echter wel een plunjezak eronder.

Boodschappentas: Geweldig voor op school of voor die eindpresentatie. Messenger bags zijn licht van gewicht en geschikt voor bijna alle gelegenheden. Ze zijn erg handig bij het sjouwen van zware boeken.

De crossbodytassen kunnen u het gedoe, het harde werk en de rommel besparen. Overweeg de crossbodytas eens te proberen om u te helpen uw hoognodige benodigdheden op het spoor te komen en u een beetje moeite te besparen.

lees meer:

Leave a comment

Your email address will not be published.