Cool Retro T-Shirts

Grappige t shirt

We hebben ook een groot assortiment van coole retro en grappige T-shirts. Zo kunt u een klein imperium runnen met klassieke styling T-shirts met een randje. Omdat de stijl van T-shirts een eigen persoonlijkheid heeft, kunt u experimenteren met de kleur, de print of de lengte en u zult nooit stoppen met deze T-shirts tegen de bal te slaan.

Wie we zijn

Wie we zijn kan worden samengevat in twee woorden – Fun en Creatief. We denken vaak Inside Jokes en outside jokes want dat is precies wat we doen. Dat is wat we zijn. Als een van de gedoneerde t shirt fabrikanten voor smile generation goede doelen doneren en verhogen we het bewustzijn voor verschillende goede doelen per jaar – waarvan de meeste zijn opgericht door onze eigen clubleden. We hebben Clubhouse-winkels over de hele wereld, ons ingezamelde geld is chocola en we zijn altijd op zoek naar meer manieren om te steunen, dus dat kan niet ophouden! Ons motto is… De ene dag ben je binnen, de volgende dag ben je buiten!

Nieuwste trends

In 2009 hebben we een aantal geweldige trends zien komen en gaan. Een van de populairste is het verticaal gestreepte overhemd. Wij hebben echter een andere populaire trend voor het huidige jaar vereeuwigd – het horizontaal gestreepte t-shirt, ook bekend als de cloche. Als u echter niet zo dol bent op cloches, kijk dan eens naar de nieuwste ontwerpen van het kobaltblauwe verticale geplooide jasje. Dit is een heel chique look aan het worden. Voor degenen onder u die liever jasjes dragen, hebben wij wat advies over hoe u er net zo glamoureus uit kunt zien als de rest van ons. Je weet wel, glamour, glitter en bling – net als een beroemdheid. Doe een leren jack aan en een paar funky laarzen en je bent klaar.

Grafische t-shirts

Grafische t-shirts zijn terug en vormen de perfecte aanvulling op je garderobe voor het lente/zomerseizoen. Ze bestaan uit een kleurblok dat meestal fluorescerend is, maar kan variëren van roze tot groen tot combinaties van paars en zwart. Ze zijn supercool, vooral in het donker. Ze zijn bijzonder betoverend wanneer ze gedragen worden met een klassieke denim rok en we hebben sterk het gevoel dat ze in deze tijd van het jaar gedragen moeten worden naar kantoor of misschien naar het werk. Er is een reden waarom ze grafische tees worden genoemd… omdat ze dat zijn! Geborduurde grafische tees zijn een must, als u echt wilt opvallen op kantoor. Het leuke eraan is dat ze zowel voor officiële gelegenheden, zoals seminars en dergelijke, als alledaagse kleding gedragen kunnen worden en ook voor casual avonden wanneer u een beetje plezier wilt maken. Het leuke aan de meeste grafische tees is dat ze ongelooflijk gedurfde kleuren hebben die prachtig staan bij donker denim.

Leave a comment

Your email address will not be published.