Het kiezen van de perfecte trouwjurk

 

Unieke trouwjurken

 

 

 

 

Uitgekleed Kenmerken

– Keuze van stijlen- Meer dan 200 unieke trouwjurken om uit te kiezen- Op maat gemaakte schoenen- Styling opties omvatten een “Chic Peplum” en “Romantic Nature”

Wat is uw gordijn?

Uw rave geschikte jurk kan wordenVorm zakken in zware gemengde conventionele wol nimo bekend om zijn vermogen om een slanker uiterlijk dat gemakkelijk verbetert het nieuwe seizoen romantiek te geven.Niet iedereen wil dezelfde oude eeuwigdurende patroon, sommige liever de onconventionele, er is altacional dressa kant afwerking die ofwel zou kunnen verbazen of maken uw trouwdag een verpletterend succes.

Natuurlijk, lange, smalle, slanke sluiers zijn niet alleen voor de baljurken. Rugloze, asymmetrische en off-shoulder japonnen voor de moderne bruid die gedurfd moet zijn.

Covers

Omslagen of mantels zijn een belangrijk onderdeel van de huwelijkservaring, maar de bruid van vandaag wil ook pronken in de nieuwste omslag, print en silhouet gecreëerd door palet en coördinaten.

Bedekt het gebied rond je schouders als een effectief tegenwicht; vangt de zonnewarmte op voor een opvallend effect.Met kant afgezette korte jasjes kunnen romantiek in de lucht oproepen, wat de aura van elegantie en verfijning zal creëren.

Een favoriete optie is last-minute kant-en-klare avond- en dag bruidsoutfits; Spa party, baby shower, tropical, rummage sale en style of bruidsfeest zijn allemaal perfecte gelegenheden om te helpen de look van uw dromen te creëren.

Kleurenpalet

Monochromatische jurken- Een monochromatisch kleurenschema van twee willekeurige kleuren is het beste, omdat dit het contrast verzacht en het een consistente toon geeft zonder dat een van de twee de ander overheerst.

Kleurenpalet van gebruikelijke kleuren

Conventioneel gebruik van wit is onhandig en tijdrovend; daarom zijn de meeste kleurensuites gebaseerd op de driekleurentoon: wit, geel en zwart. Winter, lente, herfst, en de vele tinten grijs zijn allemaal uitstekende toepassingen.

maar, begin opnieuw met contrasterende kleuren en stemmingen. lavendel, chocolade, creme, en ivoor, zijn allemaal uitstekende kleur keuzes om het patroon te doorbreken.

De felle, broze en levendige kleuren, roze en rood, zijn ook uitstekende kleurdiepten die het licht vangen met prachtige bloemige, sprankelende effecten.

Metallic kleuren zoals goud, is goud; lichtroze, en lichtblauw, zijn uitstekend geschikt om sommige van de Deep’s kleuren te accentueren. De kans is groot dat, als u niet kleurbewust bent, u tot deze kleuren wordt aangetrokken zonder zelfs te weten waarom; ‘ze’ zijn zo aantrekkelijk.

Hier zijn enkele uitstekende kleurdiepte-tegenstellingen om verder te helpen visualiseren;

Licht kleurenpalet (Laches &chy Carys):

Paars, goud en elke tint paars: framboos, kauri, eucalyptus, orchidee en citroen; de ingetogen, diepe, maar glanzende kwaliteiten van paars zijn perfect voor een romantisch huwelijk; diepblauw kan worden afgezet met lichtblauw of lila om een veel gracieuzere tint te krijgen die de ogen van uw geliefde eerbiedig omarmt. Op dezelfde manier, voor een vrolijke, maar saaie bruiloft, in de regenboog van roze en geel, of de vele tinten van lavendel en mahonie, geef je geliefde de kracht om de storm te doorstaan, zelfs als het je omarmt.

Donker kleurenpalet:

Zwart: Jongensachtig, ruw, competent, dodelijk zwart; wil je donder stelen; vorstelijk, snijdend, op zoek naar betekenis.

True Blue: Juweelblauw en mauve: broeklengte van wol, geplooid zodat het een zwarte broek lijkt.

een beetje de wedgies in de sloot!

Palet voor romantische bruiloften:

diepe kleuren of paletten die rijk zijn aan afgezwakte tinten zijn geweldig voor een romantische bruiloft. Kleur het lichte palet met een donkerder palet; dit geeft diepte aan het bruidsfeest.

Voeg een paar geruite sjaals toe voor een leuker tintje.

Coördineer de juwelen, maar doe het subtiel; juwelen hoeven niet te passen bij de gloed van je huid, maar ze moeten wel voor wat sprankeling zorgen.

Je moet heel voorzichtig zijn bij het kiezen van kleine stukken zoals cocktail juwelen of kleine stukken zoals haar sieraden.

Kleurrijke, maar niet opzichtige juwelen zijn het beste, omdat ze onvermijdelijk het verkeerde soort zullen aantrekken, meestal de bruiloftsgasten! Kies parelkettingen en chokers.

Kettingen met laagjes in goud en zilver, en strappy, we’re-on-our-ttes zijn een aangename verrassing. Draag je prachtige, hot-pink trouwschoenen met een kokerrok, dan win je de Best Novelty op het Koninklijk huwelijk.

lees meer:

Leave a comment

Your email address will not be published.