Hoe een rijk te versieren

Gepersonaliseerde sieraden

 

 

 

 

Met de toenemende populariteit van gepiercete gepersonaliseerde sieraden is een nieuwe modetrend in opkomst. Veel vrouwen willen opvallen door zich te tooien, maar tegelijkertijd bescheiden blijven. Daarom zijn veel juwelen ontworpen met een combinatie van ijzer en edelsteenversterkingen. Hierdoor zijn de stukken niet te gewaagd, maar ook niet te subtiel.

Juwelen gemaakt van half edelstenen (variƫrend van roze tot zwart op het palet) zijn ontworpen met behulp van een combinatie van metaal en edelsteenversterkingen. Deze hebben zowel een functionele als een ornamentele waarde. Eenvoudige stenen die met een met juwelen bezette sluiting aan het middel, de pols of de enkel worden bevestigd, kunnen een spectaculaire manier zijn om een Givenchy-nummer of iets dergelijks te versieren. In feite zal een goede keuze van halfedelstenen, of ze nu roze of geel zijn, een transformatieproces ondergaan zodra ze worden aangetrokken. De combinatie moet subtiel maar opvallend zijn.

Een andere manier om een rijke roze tint te accentueren is met een roze blokketting. Lange zilveren kettingen versierd met roze en turquoise stenen kan net zo prachtig zijn. Als ademhaling aan de schoonheid van deze kettingen, de vormen en versieringen gebruikt in het centrale stuk, de steen, moet worden gehouden op zijn interessantst. Een hanger bestaande uit een piramidale of ronde vorm, versierd met roze en turkoois stenen, is veel meer kans om dit te bereiken. Het roze is de meest significante kleur van deze bijzondere tint. De combinatie van even grote en gelijkmatig verdeelde stenen van verschillende grootte zorgt voor een zekere mate van delicatesse.

Als alternatief kan een jonge vrouw met een vergelijkbare huidskleur een ketting dragen met roze stenen en een bijpassende hanger die kleiner van formaat zijn. Iemand met een rechtere huidskleur kan ook opvallen met roze edelstenen in combinatie met een turkoois imitatiemokka, roze saffier of een andere vrij bleke tint. Sprankelende varianten van roze edelstenen gecombineerd met een bleke tint, zoals champagnechocolade of poederroze piramides, zien er zowel prachtig als interessant uit.

Sieraden voor het lichaamDe bedoeling van sieraden voor het lichaam is immers het oog naar het gezicht te trekken. Een ronde hoek hanger inspireert het oog misschien om te stoppen bij een bepaalde hoek ergens in de buurt van de wenkbrauw, maar niet bij een hoek die direct in het midden van de wenkbrauw ligt. Deze stijl van hanger zal de buik benadrukken, dus misschien is het niet het meest geschikte sieraad voor een volslanke vrouw. Het is echter een van de weinige sieraadjes die het oog niet naar een uitzonderlijke plaats trekken (zoals de onderkant van de kralen van een saffier).

Wanneer gedragen samen met een matig versierde hals, kan een eenvoudige hanger wat mysterie toevoegen aan de look. Combineer met een bijpassende armband, misschien een barnstenen of gouden koord dat om de pols wordt gedragen, en je hebt een interessante look. Pas alleen op met wat je draagt en hoe je het draagt!

lees meer:

Leave a comment

Your email address will not be published.