Hoe kies je de juiste schoenen

elegant black leather shoes - schoenen stockfoto's en -beelden

Het is een zeer breed en streng koninkrijk. Je zult heel snel leren dat schoenen de basis zijn van onze dresscode. Ik heb veel vrienden en collega's die denken dat ze boven deze eenvoudige regels staan. Zij denken dat zij een mooie jurk kunnen dragen en zich toch aan de regels kunnen houden. Maar kijk eens goed naar hen: wat als het meisje dat naast je zit een van die meisjes is?

Flirten is een heel ander balspel. Je kunt niet door de catalogi van schoenenwinkels bladeren en steeds weer landen op het ontwerp dat voor jou comfortabel aanvoelt. Natuurlijk moet comfort altijd het belangrijkste zijn bij het kopen van schoenen. deadlines zijn bij ons acceptabel. Daarnaast moet u weten dat een comfortabele schoen er nog steeds sexy uitziet. Je onhandigheid is voor iedereen zichtbaar. Je moet weten wat je draagt.

Sommige mensen zouden zeggen dat hun schoenen hun bewegingen beperken. Natuurlijk hebben ze gelijk. Maar we kunnen dit ondervangen met een paar goed gekozen paren. Net zoals kleding voor verschillende lichaamstypes, hangt de keuze van schoenen ook af van wat onze bedoeling is. Ons beroep of onze beroepsgroep of een combinatie van die twee is van belang bij de beslissing wat voor schoenen we kopen.

Kijk hieronder en beslis wat uw doel voor deze aankoop is. Misschien wilt u een schoen voor wat u draagt naar uw kantoor? Of misschien wil je gewoon indruk maken op die ene speciale persoon. Denk altijd aan uw bestemming en zorg ervoor dat u goed voorbereid bent op het soort activiteiten dat u van plan bent te gaan doen. Zelfvertrouwen in actuele situaties is essentieel. Je mag nooit te verlegen zijn. Per slot van rekening kan het zijn dat u dat extra / extra paar centimeter nodig heeft om het verschil te maken.

Ten slotte, heb je de juiste outfit om deze schoenen te passen? Als uw antwoord nee is, dan is uw aankoop een no-no voor de schoendragende man. Een goede / juiste outfit moet de perfecte match zijn voor de door u gekozen stijl. Heeft u niet het budget om een meer verheven outfit aan te schaffen, of kunt u zich alleen een goedkopere veroorloven, dan is het op één na beste om een meer goedkope en/of gymnastisch bijpassende outfit aan te schaffen.

Onthoud gewoon deze nuttige tips. Ze zijn ontworpen om u te helpen. Een laatste ding, aarzel niet om te herhalen. Geleidelijk aan, elke keer dat u dezelfde outfit draagt, zal uw winkelgewoonte beginnen af te nemen. Stel niet uit, beslis de volgende dag (of de dag daarna) wat u zou willen kopen.

Leave a comment

Your email address will not be published.