Hoe kies je het juiste leder

Band patches

 

 

 

 

 

Wat zit er op je muziekristrity hoofd?

De muziekflarden zijn de ultieme vertoning van uw muzikale vurigheid. De opslag op Internet die flarden verkopen, vervaardigt ook de zijdeschermen, zodat is het veilig om een muziekflard op zijn te kopen. Voor alle vinyl-heads daar, is een naar maat gemaakte flard de manier te gaan. Als geen van deze opties u past, kan één van de nieuwe oplossingen in stad het proberen waard zijn:

Wat staat er op je muziek mond?

Als je aanleg hebt voor het bouwen van platen, een patchwork of picture-perfecte mixes die passen bij je geluid, dan ben je hier aan het juiste adres. Band patches worden geleverd met afneembare stems. Kies dus zelf welke stems je in je muziekkaart wilt invoegen. Inzetstukken zijn Populaire couplet/vers paren. Of u zou voor artistiek ontwerp kunnen gaan en een patchwork kopen dat symbolische ontwerpen kenmerkt.

Als u een vinger aan de pols van de lokale scène hebt, zullen uw patches de namen van de meest actuele bandleden, muziekgroepen en muzikanten bevatten, evenals de trefpunten en artiesten die uw smaak waarderen. Patches kunnen ook songteksten en akkoordenschema’s bevatten, afbeeldingen en advies over waar de nummers te vinden zijn waar u van houdt.

U kunt zelfs flarden hebben die voor uw huisdier worden ontworpen – vele huisdieren hebben hun eigen bandflarden, evenals een verscheidenheid van andere ontwerpen. De patch kan gewoon uitdrukking geven aan uw interesses en voorkeuren met betrekking tot dieren en muziek.

Patchwork mag dan ooit een sexier alternatief zijn geweest voor die stijve, old-school ontwerpen, tegenwoordig bieden patches een down-to-earth, come-to-you gevoel naast de slaapkamer glam. Leren patches zijn altijd bewonderd door de zeer rijken en beroemden, dus zorg ervoor dat je niet Hello Kitty bent (tenzij ze van tevoren de juiste toestemming hebben gekregen).

Het Britse juweliersmerk Brandiot heeft een reeks patchworkontwerpen van zijn catwalkcollectie. Andere winkelketens zoals Top Shop en Debenhams hebben ook een aantal goede ontwerpen.

Als u van muziek houdt en in een menigte wilt opvallen, geven uw flarden aan dat u graag op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in uw muziekwereld. Uw patches zullen u ook een echte informele uitstraling geven, wat suggereert dat u zich graag goed kleedt en op de hoogte bent van de laatste modetrends. Hoewel ze uniek zouden zijn, zal het u waarschijnlijk niet opvallen: de meeste mensen om u heen zullen hebben gemerkt dat u patches draagt. Wanneer u echt leer draagt, geven patches u een chique uitstraling en zorgen ze ervoor dat mensen aandacht besteden aan uw outfit, maar ook aan elkaar.

Petten maken zeker een statement en komen op geen ander moment dan tijdens festivals. Ze geven je outfit of outfit die je wilt dragen een vleugje klasse, stijl en positiviteit. Het dragen van patches garandeert ook dat je niets op je borst geschreven hebt.

Hoewel het verschilt van ontwerper tot ontwerper en van winkel tot winkel, dienen patches hetzelfde doel in de “zin van esthetiek” als ze duizenden jaren geleden deden; ze zijn een van die aspecten die niet echt Graphics 101 kunnen zijn, maar zeker tijd en moeite kosten om uit te trekken. Hoe ouder het is en hoe echter het leer, hoe meer patches je bereid moet zijn op te zetten voor je outfit.

Zet voorzichtig een patch op – het hoeft er niet uit te zien alsof er heel veel patches op je borst zijn genaaid, maar probeer in ieder geval een gevoel van orde en harmonie te bereiken.

op je borst genaaid, probeer op zijn minst een gevoel van orde en harmonie te bereiken.

draag het met – jurken, tops, trenchcoats, jeans, broeken.

twee of drie.

Leave a comment

Your email address will not be published.