Kinderkleding

Duurzame kinderkleding

 

 

 

We weten allemaal dat onze eerste indrukken soms de enige zijn die we onthouden. Als u al eens de kans hebt gehad om een deel van onze huidige catalogus te bekijken, zult u onze evenwichtige mix van stijlen zien, van sportief tot decoratief.

Zoetermeer heeft een ruime collectie duurzame kinderkleding die modern, modieus en klassiek is, uitstekend geschikt voor uw kind. Van de kleding tot schoenen en accessoires zoals sieraden, onze kinderen kunnen er stijlvol en modieus uitzien in elke situatie. Omdat er zoveel stijlen en ontwerpen zijn om uit te kiezen, vindt u zeker iets waar uw kind helemaal weg van zal zijn.

Soms zien we eenvoudige dingen over het hoofd waar onze kinderen baat bij hebben. Toen ik in een warenhuis door een stapel kleren bladerde, zag ik een kleurrijk tekenblok dat mijn zoon in elkaar had genaaid. Ik hield van de levendige kleuren en de schattige diermotieven op het tekenblok. Maar mijn oog viel op de inzending van een jongetje dat alleen gekleed was in een violet pakje. Ik had onmiddellijk spijt van mijn beslissing toen ik de blik op zijn gezicht zag. Hij was duidelijk opgewonden over het spelen in zijn pak en het spelen met zijn speelgoed. Het deed me weer beseffen hoe belangrijk het is om voor kinderen kleding te kiezen die comfortabel zit en er tegelijkertijd stijlvol en modieus uitziet. Ouders die ernaar streven de beste omgeving voor hun kinderen te creƫren, mogen nooit concessies doen aan de uitstraling en het comfort van duurzame kinderkleding. Het is een moeilijk evenwicht om te bereiken, maar op de een of andere manier zijn we erin geslaagd om alles perfect in evenwicht te brengen.

Deze ervaring veranderde ook mijn kijk op kinderkleding. Ik realiseerde me dat ik zelf ongeschikte kinderkleding gebruikte toen ik kleren voor mijn zoontje begon te kopen. Een ander perspectief dat ik nuttig vond, was het opstellen van een budget als leidraad voor elke fase van de aankoop van kinderkleding. Ik kijk nu op een meer gedisciplineerde manier naar mijn aankopen en weet welke basisproducten ik in de garderobe van mijn zoon zou opnemen. Ik probeer te voorkomen dat ik dingen koop die alleen ‘ok’ zijn als het een topje is voor mijn zoon. Ik heb de neiging om al te schattige, flitsende kleding te vermijden, vooral voor kleine jongens. Ik ben gaan inzien dat mijn zoon en de meeste andere kinderen er niet op hun best uitzien als ze er wiebelig, slordig, mank of minder dan toonbaar uitzien. Het was echt goed om dit vertrouwen in onze kinderen te hebben, dankzij de media, die de neiging hebben om een beeld van schattige en smerige kinderen te promoten”.

Leave a comment

Your email address will not be published.