Kleding winkel Venlo

Woman, Knitwear, Eyes, Face, Head, Hairstyle, Brunette

Wat kunt u vinden in onze kleding winkel in Venlo? Nou, als je op zoek bent naar:- Zwarte Max Flannel Lakens- Zwarte Singer Cotton guaranty popping Sheets- Zwarte inklapbareJack – oppurtunities- Zwarte boxer Preston trainer handschoenen- Zwarte Max Flannel Thermal Underwear- Zwarte Pulk Men's Hooded Zip Over Hooded Camo T-shirt- Zwarte Pulk Kids' Hooded Zip Over Hooded Camo T-shirt- 120cm x 120cm medium gewicht canvas t-shirt- Zwarte Max Ongeveer 9 mm Thinsulate gevoerd gedompeld sweatshirt met capuchon.

Tja, als je de vraag moest stellen: "Wat vind ik niet in onze winkel in Venlo?" had je niet meer kunnen vragen. Bareevr het juiste antwoord. In onze winkel kunt u vrijwel alles vinden en ook conditioner.

Nou ja, conditioner is niet het enige wat je hier kunt vinden. We hebben een heleboel merknamen: Pampers, Nike, Adidas, Hanes, Jansport, Diesel, Gio Goi, Levis, loopschoenen, Samsonite enz. Jansport staat bekend om hun kwaliteit t-shirts, (liefst in kindermaten). Kheder is bekend voor katoenen t-shirts, (meestal in kleine splitjes).

We hebben ook overtollige kleding van verschillende winkels. Als je iets ziet wat je wilt hebben maar het is niet in onze maat dan koop je het 6 maanden later. surplus kleding verkoopt tegen een goede prijs online. Wees voorzichtig als je koopt. Controleer de kwaliteit en koop dan!

Onze modewaarheid: Het is moeilijk te geloven dat deze winkel het beste van de mode kan verkopen als de prijzen niet eens in de buurt van de detailhandel komen. Toch is het zinvol om hier te winkelen. Naar mijn mening is het beter om te weten waar je je geld aan gaat uitgeven, dan dat je op het eerste moment een grote uitgave doet. Soms word je een beetje afgebrand, maar over het algemeen is deze winkel goed in klantenservice.

Ik ga meestal om de paar maanden naar deze winkel en snuffel wat rond, bekijk de koopwaar en kijk wat ik kan vinden. Ik meestal versla de parkeerplaats spel, (krijgt in mijn voertuig en gewoon wandelen rond, op zoek naar koopwaar… meestal vinden wat ik wil op de weg). Ik vind altijd nieuwe spullen op ruilbeurzen en vlooienmarkten. De ene keer dat ik op een ruilbeurs was (kysty couture), vond ik een hele sectie met kleding die wachtte om gedragen te worden. Er waren jurken en rokken en jeans en bikini's. Deze winkel is erg overdekt, dus ga niet naar binnen als het druk is. De parkeerplaats is aan de overkant van de straat en heel gemakkelijk te bereiken.

Leave a comment

Your email address will not be published.