Lichaamssieraden

 

Fashion

Edelstenen Deze zijn niet echt stenen, omdat ze niet uit één enkele steen/kristal bestaan. Ze vormen een verscheidenheid aan vormen door de manipulatie van hun fysische en chemische eigenschappen. Edelstenen zijn meestal blauw, omdat blauwe kwarts de meest gebruikte steen is bij de vervaardiging van edelstenen. [In het hoofdstuk “Edelstenen en edelsteenbehandeling” wordt uitvoerig ingegaan op “Edelstenen” en “Edelsteenbehandeling”. In dit verband is het nuttig om in deze rubriek te verwijzen naar de behandeling van edelstenen, omdat daarin het hele onderwerp verfraaiing aan de orde komt].

Lichaamssieraden. Als u aan een lichaamsdeel denkt, zou u onmiddellijk weten dat het om een voorwerp gaat dat op het lichaam wordt gedragen. Daarom kunt u iets herkennen aan het uiterlijk, zoals een hart of hersenen. U bent misschien bekend met het gezegde “een diamant is voor altijd”. Dit betekent dat, als je dezelfde diamantsoort in de wereld zet en hem laat uitgroeien tot een lichaam, het resultaat altijd een uniek individu zal zijn. Uniek, ja, maar nog steeds dezelfde steen. Dit is het kenmerk van lichaamssieraden. De bedoeling is om aan te geven dat het sieraad een kunstwerk is dat speciaal voor de ontvanger is gemaakt. Voor iedereen die zo’n kostbaar geschenk ontvangt, is het een bron van vreugde en trots.

Lichaamssieraden worden beschouwd als de traditionele handtekening van adel.Doelen – Gewoonlijk ontworpen om boze geesten af te weren of bescherming te bieden aan de drager. Aanvankelijk werden lichaamssieraden gemaakt om iemands fysieke verschijning te verbeteren en een impuls te geven aan zijn/haar sociale status. Zelfs in deze moderne tijd, zijn er nog steeds enkele klassen zijn geobsedeerd door dit concept.

In het oude Egypte werden lichaamssieraden zowel door mannen als vrouwen gedragen. Er zijn lichaamssieraden voor zowel mannen als vrouwen, maar ze worden meestal gedragen door de vrouwen. Direct na het jaar 1950, andere westerse landen opgedaan invloed op het gebied van lichaam sieraden. Wat begon deze trend was de toevoeging van platina aan de algemeen gebruikte materiaal van het lichaam Jewelries. Platina ziet er mooi en wit uit wanneer het wordt gemonteerd. Bovendien is het een zeldzaam metaal. Alleen de weinige overgebleven mineraalafzettingen in de wereld die dit metaal bezitten worden beschouwd als platina. Dus als u op zoek bent naar een sieraad dat wit en zeldzaam is en platina lijkt, kijk dan niet ergens anders dan op de bodem van uw tuin, het is gewoon niet waar.

Lichaamssieraden behoeden het lichaam voor veroudering- Zowel negatieve als positieve effecten kunnen worden vermeden wanneer mensen ervoor kiezen een lichaamssieraad te dragen.

Ondersteuning — Een stuk ring, zoals een korset, verkleint de taille en maakt de buik plat. De borsten worden opgetild en worden slank. Dit vermindert de centimeters rond de taille. Een vrouw met grote borsten zal moeiteloos doorgaan voor een vrouw met kleine borsten. Het borstweefsel kan gevoelig worden en vatbaar voor opgeblazenheid – vooral wanneer een vrouw van in de veertig aan het werk gaat. Dit concept verklaart waarschijnlijk waarom beroemde vrouwen met overgewicht hun beha’s opgeven als een onooglijke verslaving. Het is te vergelijken met het doorlopen van de stadia van het niet-slingeren terwijl men ook een borst PET scan ondergaat.

Ontwerp — Sommige kunstwerken met lichaamssieraden zijn gemaakt met de bedoeling dat ze één keer gedragen worden. Er zijn ook stukken die bedoeld zijn om constant gedragen te worden. Deze stukken zullen in colloratievorm zijn met de Ida ketting. Door zijn flexibiliteit, comfort en sterkte kan het gebruikt worden om het lichaam in balans te houden en constant te houden.

Ida –Ida is een halskettingvorm die duurzaam en sterk is. Deze zijn meestal vervaardigd uit roestvrij staal of titanium. Dit geregen rond de hals, de Ida ziet er indrukwekkend uit, maar is verre van een exotisch stuk. Wat aanwezig is in deze populaire stijl is een eenvoudig, cirkelvormig ontwerp over de borst. Het handelsmerk is dat het permanent is en niet van plan is af te glijden. vervaardigd uit niets anders dan de zuiverste metalen die beschikbaar zijn.

Lees meer:

Viking sieraden 

Boho armbandjes

Leave a comment

Your email address will not be published.