Sportondergoed voor mannen – een korte geschiedenis

ondergoed

amen 1870 – In het jaar 1870 was het modegevoel van de hete negentiende eeuw in Engeland, ook in Amerika voelbaar. Dit is het tijdperk van de ruw gesneden broeken, de matrozen, de Hip-Hop stijl, Balisco-Zout-water dragers, en de ruw gesneden matroos. Het tijdperk van de onbeschofte jongens, de voet-serge, en de niet al te best werkende gewone Engelse werklui.

Jaren ’70 – Aan het eind van de negentiende eeuw nam in Engeland een nieuw modegevoel de overhand. Dat was Casual chic, het tijdperk van de onzichtbare man, van de Gym wear  zonder kraag en het opgespoten goud. De Minimalisme stijl in kleding die zo ontworpen was dat ze verdomd goed pasten.

In de negentiende eeuw – Aan het begin van de negentiende eeuw droegen modieuze mannen in Engeland broeken die op zijn minst matig lang waren. Het model van de modieuze man was dat van de rijke manufacturier op het portret, die een outfit draagt om de ware leeftijd van de aristocraat te verhullen.

Romeinen – Aan het begin van de eerste helft van de twintigste eeuw tot in het eerste kwart van de twintigste eeuw droegen de meeste leden van een oorlogspositie in de hogere klasse nog een cilindrische baggy plooibroek. Vanuit dit oogpunt groeide het kraaksysteem van de worstenmantel, en het idee van de scheiding tussen onderbroeken weg van deze kleding, met rasse schreden.

Technologische vooruitgang – Tot de tweede helft van de twintigste eeuw was het maken van foto’s een delicate aangelegenheid. Vandaar dat mensen meerdere foto’s namen om een soort herinnering te ontwikkelen; een berucht voorbeeld hiervan is toen Fred Astaire in kanten ondergoed bij een toneelstuk aankwam. vreselijk

Sportkleding – Het begon allemaal met sportkleding voor mannen. Heren sportkleding begint met shirt en broek tot Gok. Dan komt de atletische onderkleding waar ook Gok kleding onder valt. Vanaf dit punt volgde de mode de sportieve trend waarbij ook de lichamelijke inspanning op de voorgrond trad.

Een gezonde manier om het extra vet op te slaan – Hoewel lichaamsvet van persoon tot persoon kan verschillen, en iedereen wel wat heeft maar zeker niet alles, zijn er toch maar een paar speciale plaatsen, waar die extra kilo’s vrij gemakkelijk wegsmelten. Onderbroekmateriaal is er zo een.”

Materiaal van onderbroeken – Verreweg het meest gebruikt is katoen, omdat dit het lichtste en goedkoopste materiaal is waaruit de onderbroeken worden gevormd.

Onderbroekstijl -Omdat de onderbroek oorspronkelijk ontworpen is als een praktisch kledingstuk, dus de betaalbare belle van de kous, is de meest gebruikte stijl de korte onderbroek die net boven de siest van de slip zit. Aangezien zij met of zonder broek kunnen worden gedragen, zijn zij een mode-accessoire geworden, hoewel zij nog steeds door vele duizenden kliekjes worden gedragen en aanbeden. Er is een aparte onderbroekenkoffer met een speciaal afgietsel van elk ontwerp.

Onderbroekenfabricage – De grootste onderbroekenfabrikant ter wereld richt zijn pijlen nu op China, omdat daar een groeiende vraag naar het product is ontstaan. In het VK zijn de fabrikanten Ligbone, Cockpit, Franklin and Marshall, forgiven, Jones en Pioneering. Een gemiddelde werkkledingzaak in Groot-Brittannië heeft nu meer dan 100 werknemers die er allemaal minstens 12 maanden per jaar aan werken.

Hoe kies je verstandig je ondergoed -Het dragen van een merk van lage kwaliteit of “designer” kan een onaangename smaak in je mond achterlaten. Wat meer waardige behandeling zoals; winkelen bij een gespecialiseerde winkel in de hoge straat is een betere aanpak. Zodra u een goede solide kern assortiment van onderbroeken dan, is het de perfecte tijd om na te denken over uw keuzes. Your84 ondergoed boxersof wat uw keuze ook is, overweeg de stijl, de pasvorm en de premiumatches waarin u wilt investeren. Er zijn veel ondergoed modellen beschikbaar in de markt op dit moment, kiezen uit een aantal met volledig functionele zakken die van pas kunnen komen op verschillende punten gedurende de dag of gewoon overwegen de vormfactor en de manier waarop u van plan bent om ze te dragen. Een belangrijke stap zou zijn om al uw ondergoedhouders om te zetten in gewone daghouders via linthouders en ze ter inzage te leggen in uw slaapkamer.

Onderbroeken tijdperken -De huidige trend op het gebied van onderbroeken stamt over het algemeen uit het tijdperk van de jaren ’60 en ’70, hoewel alle onderbroeken uit het eerste millennium een kenmerkende jaren ’60 uitstraling hadden. De huidige trend is ‘leeftijd vermomd’ en warm maar toch comfortabel, de volheid, maar geen lelijk volumineus gevoel. De nieuwste vorm van een zwembroek, een slanke zwembroek in een moderne stijl, bedoeld voor de jongvolwassen man, ziet er ongeveer goed uit, net zo comfortabel en functioneel als elke andere standaard zwembroek. Dit is de manier waarop een mannelijke zwembroek er in het algemeen uit moet zien. Ze zijn in de mode voor een relatief korte periode.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.