Wat is de RVs

Overnachten op het strand

 

 

 

 

 

De campers staan een paar meter van het strand geparkeerd en bezoekers mogen hun hond uitlaten op het strand van 6.00 tot 18.00 uur. Dit is een geweldige manier om een klein deel te zien van wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

Canterbury is een stay and play-operatie en u hoort en ziet nogal wat actie van kajakkers en gemotoriseerde cruisers. Geparkeerde automobilisten hebben voorrang en dat geldt ook voor bezoekers van het strand. Riviercruisers vertrekken zodra het waterpeil te hoog wordt.

Een punt om op te merken is dat gebieden als deze zijn wat de campers een ‘verkoch’ noemen. Niet elk strand is toegankelijk voor een camper, maar de meeste wel. Uiteraard kun je jezelf uit een locatie als deze halen door uit de weg te gaan of door een locatie te vinden die beter geschikt is voor je mobiliteit.

Canterbury is een plaats waar je kunt surfen, vissen, wandelen met de hond of gewoon op het strand liggen met een cream tea en je zult niet meer zien dan een paar wandelaars en een paar porta-loos. Niets is beter dan dit.

Er zijn echter stranden die iets geschikter zijn voor de mens. Rugzaktoeristen trekken meer naar gebieden als Beach Head, dat op zich al een schilderachtige locatie is.

ivanvelosouth is niet voor de zwakke van hart. Simpel gezegd, je moet in de juiste gemoedstoestand zijn. Het gebied staat bekend om zijn feestreputatie en er is een grote kans op Molly-party’s. Als u op zoek bent naar een rustige plek om te zitten en te kijken naar de wereld die voorbij gaat, kan ramblers niet worden overtroffen. Het strand zelf is heel dichtbij en eenvoudig te bereiken als u een eind zou willen lopen.

Om met de openbare bus naar de luchthaven te reizen, moet u de WellingtonBC2045 nemen. Deze bussen rijden vanuit Nelson en zijn zowel voor toeristen als voor Nieuw-Zeelanders bestemd. Eenmaal aangekomen in Wellington is het een aangename rit noordwaarts naar je startpunt in het centrum van Wellington, waar de unieke Otira Spirit de golven nivelleert en een behoorlijke hoeveelheid surfles biedt voor beginners. Het aantal toeristen dat deze kust bezoekt is een weerspiegeling van de hoeveelheid zon die ze kunnen vangen, en in tegenstelling tot voorgaande jaren is de branding niet het enige bijzondere aan deze kust.

De weekenden in Wellington zijn een mix van de lokale bevolking en bezoekers. In de zomermaanden kun je live muziek beluisteren in de Hudsonertown Music Hall of Fame, een gratis muziekpodium aan de rivier met optredens van Nirvana, The Replaid, Girl Talk en tientallen anderen. Bezoek het Blue Hills Music Center, een verzameling openluchtmuziekinstrumenten gemaakt van hout en canvas. Wat musea betreft, zijn het kunstmuseum en het geschiedenismuseum slechts twee van de hoogtepunten die u in Wellington zult vinden.

Reizen naar Auckland wordt gemakkelijker gemaakt met het openbaar vervoer. Gebieden zoals West Auckland bieden een grote keuze aan uitgaansgelegenheden en cafés. U kunt de Masterton Floor Road volgen die een reeks fantastische restaurants, cafés, bars en markten heeft. Of u kunt koffie nippen en een maaltijd nuttigen bij Barista in Queen Street.

De laatste plaats die u moet bezoeken is het Abel Tasman National Park. Als u een stap terug in de tijd wilt zetten, is dit de plek om dat te doen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het park gebruikt voor militaire training, vandaag is het een toevluchtsoord voor toeristen die willen ervaren hoe het is om in de buitenlucht te zijn in een tijd van vrede en rust. De omgeving is niet alleen bewaard gebleven voor meester-natuurkenners, maar voor iedereen die ooit op kampeervakantie is geweest.

lees meer:

Overnachten op het strand

Strandhuisje huren Katwijk

Leave a comment

Your email address will not be published.