Wat is een Muziekband Directory?

Band patches

 

 

 

 

Wat is een muziek patch?

Een muziekband patch is een aantrekkelijke patch gegeven om uw voorkeur of karakter te tonen in de band waarin je bent. Ook genoemd geworden “studs”, komen zij in verschillende grootte en vormen, die op uw voorkeur voor een bepaalde band wijzen. De meeste muziekflarden worden ontworpen om op metaalhoeden, of binnen of openlucht worden getoond, omdat zij goedkoper en gemakkelijker zijn te maken dan andere kledingstukken die op specifieke gebieden in een overleg of vermaakgebeurtenis worden gedragen.

U kunt flarden aan de kappen, de overhemden, de t-shirts, de borrels, de broeken, de rokken, de zonnejurken, de jurken, de broeken, de jeans, de tees, de tanks en de vesten van mannen, van vrouwen en van kinderen toevoegen, (divers) om enkelen te noemen. De fabrikanten voegen flarden toe gebruikend verschillende ontwerpen en materialen. Nochtans, is polyester het meest gebruikte materiaal.

U kunt de bovenstaande kledingstukken en accessoires online kopen bij My Fox Blazer Boutique. Voor op maat gemaakte producten vindt u in de catalogus dames-, heren- en kindermaten. Het toont ook producten in een prijsklasse en hun bijbehorende maten. U kunt direct verwijzen naar maattabellen op die website of u kunt uw eigen maten nemen om de beste stof te kiezen bij een betrouwbare leverancier van kledingaccessoires.

Het maken van lappen op leer en doek

Het maken van lapjes op doek is een eenvoudig proces. Een individu krijgt de gewenste doek met behulp van een roterende of een bronzen pers op de gewenste grootte. Een stencil wordt gesneden gebruikend een matrijs tegelijkertijd op een ontwerpgebied op de stof, bijvoorbeeld op de rug van een flard. Leer wordt opnieuw gebruikt samen met was om de gewenste kleur en afwerking te krijgen bij het maken van lapjes. Een stencil wordt gebruikt op het ontwerpgebied om de vorm van de lap te tekenen. Een representatief monster wordt uitgesneden en gevuld met PolyUrethaanschuim. Het originele staal wordt roterend verwerkt op de vereiste grootte voor het ontwerp. Dit wordt gevolgd door een was en duidelijk proces om de patch perfect te maken voor zijn gebruik.

Het is een eenvoudige klus om een kleine patch te maken, bijvoorbeeld, als u de naam van uw favoriete band op een t-shirt wilt zetten, dan zou u dat kunnen doen op een t-shirt door een stuk van een raspvel te snijden en er stof omheen te wikkelen. Als je echter iets substantiƫlers wilt doen, zoals een patch ontwerpen voor het logo van je bedrijf, dan kun je contact opnemen met een specialist die uitsluitend voor dat doel werkt.

In feite, werken de specialisten nu aan het ontwerpen van flarden voor een brede waaier van ondernemingen. U zou bijvoorbeeld een flard voor uw motorclub kunnen ontwerpen, een beeld van uw hond opzetten, tonen dat u tot een bepaalde godsdienst behoort of een flard kiezen die het gebied vertegenwoordigt waarin u leeft, in het geval van een lokale voetbalcompetitie of rugbybond.

bevestiging op ontwerp luifel groothandel band patches is vrij eenvoudig. Als bewijs van concept, moet u enkel naar de productiefabriek terugkeren asqua meerderheid van steekproeven. AfterTL u activa worden genaaid, moet u op een andere zes tot negen weken op de levering wachten. Na dat, zal de patch klaar om te dragen zijn.

lees meer:

Leave a comment

Your email address will not be published.