10 Modetips die je helpen er stijlvol uit te zien met grotere maten

Het is niet makkelijk om als vrouw met een maatje meer in de echte wereld te stappen. De maatschappij geeft je het gevoel dat er maar één manier is om er uit te zien en dat is zeker niet voor jou. Sociale media en televisie laten ons voortdurend onrealistische beelden zien van hoe schoonheid eruit ziet. Het enige wat we zien zijn ge-airbrushte, superdunne lichamen die er eigenlijk niet uitzien als een levend mens. Het kan heel moeilijk zijn om je als plus-size persoon op je gemak te voelen in je eigen huid, omdat iedereen om je heen lijkt te denken dat je jezelf moet veranderen om het hen comfortabeler te maken. Maar er zijn manieren om er stijlvol uit te zien zonder je daar zelfbewust over te voelen! In deze blogpost zetten we een aantal tips op een rijtje over hoe je er chique uit kunt zien met grote maten mode in Apeldoorn zonder er uitgemergeld uit te zien of te hard je best te doen om aan de standaard schoonheidsnormen te voldoen. Lees verder…

Grote maten mode Apeldoorn

Wees je bewust van je kledingkeuze.

Dit lijkt misschien een no-brainer, maar je zou verbaasd zijn hoeveel plus-size vrouwen vergeten aandacht te besteden aan hun garderobe. Het belangrijkste waardoor je er een beetje uitgemergeld uit kunt zien, is door dag in dag uit dezelfde kledingstukken te dragen, zonder variatie. Door je outfit te mixen, kun je je garderobe afwisselen en jezelf een beetje variatie geven. Denk eraan dat je niet een nieuwe garderobe hoeft te kopen voor slechts één verandering. Probeer eens een andere kleur shirt te dragen of een ander accessoire aan je outfit toe te voegen om je kast een boost te geven en je garderobe weer als nieuw te laten voelen.

Ken je lichaamstype.

Dit klinkt misschien als gezond verstand, maar er is eigenlijk veel verwarring als het gaat om lichaamstype en hoe je je daarop kunt kleden. Hoewel er veel verschillende lichaamstypes zijn, zijn twee van de meest voorkomende de appel en zandloper. Het appel-lichaamstype wordt gekenmerkt door zachtere rondingen, vollere heupen en een smalle taille. Dit lichaamstype wordt vaak geassocieerd met peervormen, waartoe Sofia, Kate (en de meeste topmodellen ter wereld) behoren. Het zandloperlichaamstype wordt gekenmerkt door een brede taille, volle borsten en een gewelfde onderkant. Dit lichaamstype wordt vaak geassocieerd met Paige, Oprah, en de meeste topmodellen ter wereld. Als u een apple lichaamstype heeft, moet uw stijl vloeiender en vrouwelijker zijn dan als u een zandloper lichaamstype heeft. Beide lichaamstypes passen goed bij veel verschillende stijlen en soorten kleding, maar bepaalde stijlen werken misschien beter bij bepaalde lichaamstypes.

Zoek naar veelzijdige stukken die je kunt mixen en matchen.

Als u een paar belangrijke stukken in uw garderobe heeft, kunt u ze mixen en matchen om veel verschillende outfits te creëren. Dit is geweldig voor plus-size vrouwen, omdat het ons in staat stelt om veel van dezelfde stukken te dragen zonder dat we een ton van nieuwe stukken te kopen. Veel mensen denken dat als ze er stijlvol uit willen zien met grotere maten, ze een hoop nieuwe kleding moeten kopen. Dat is niet alleen onrealistisch, het kan ook overweldigend en zelfs duur aanvoelen. Als je je concentreert op het creëren van veelzijdige outfits met behulp van een paar sleutelstukken, kun je een stijlvolle garderobe creëren zonder een fortuin uit te geven. Een van de beste manieren om veelzijdige outfits te creëren is door te investeren in een paar basisstukken die je met verschillende stijlen en texturen kunt dragen. Denk bijvoorbeeld aan een bomberjack, een legging en een blazer of een basic top en een jeans. Als je eenmaal een paar basisstukken hebt, kun je er gemakkelijk veel verschillende outfits mee creëren.

Conclusie.

Kortom, je lichaamstype begrijpen en je daarop kleden is noodzakelijk om er chic uit te zien zonder te hard je best te doen. Door uw lichaamstype te kennen en te weten wat u het beste staat, kunt u de perfecte stijl vinden die uw lichaamstype complimenteert. Als je een appelfiguur hebt, is je stijl vloeiender en vrouwelijker dan wanneer je een zandloperlichaamstype hebt. Het belangrijkste is dat je je zelfverzekerd voelt en zoekt naar wat je gelukkig maakt. Als je worstelt met hoe je je moet kleden voor jouw lichaamstype, stel jezelf dan de volgende vragen: Wat draag JIJ graag? Wat vind JIJ leuk om te dragen? Als je lekker in je vel zit, kun je er geweldig uitzien. Je hoeft jezelf niet te veranderen om je comfortabel te voelen, zodat anderen zich ook comfortabel voelen.

Leave a comment

Your email address will not be published.