De handgemaakte hoed

Handgemaakte hoeden

 

 

 

 

De voorkant van de met de hand gemaakte hoed van The Demon Monkey is bedekt met een opvallende techniek van twee rollende cirkels, zodat de Hell’s Angel er enorm uitziet. Om de hoed behendig en met een minimum aan waarneembare lichaamswarmte te bedekken, zijn al zijn onderdelen ruwweg uit afzonderlijke stukken vervaardigd, waarbij het materiaal al van boven naar beneden door de hoed loopt. Zelfs als u deze verbazingwekkende gehaakte hoed wilt passen, zult u sommige individuen met twee verschillende voorkeuren hebben. De ene is de klassieke zachte muts voor vrouwen en de andere is de zijden gehaakte muts waardoor je hoofd opvalt en je laat zien dat je een echt individu bent.

Ik denk dat het voor u een kwestie van persoonlijk belang is, of u een vrouw of een man bent of niet. Ik denk dat veel mensen besluiten een hoed te dragen, de hoed van een vrouw of een man lijkt immers de definitieve keuze van elke outfit. Er zijn mensen die besluiten dat advies op te volgen en een hoed te dragen. Sommige van deze mensen zijn zeer modieus en uiterst aantrekkelijk. Hoe dan ook, ik denk dat de volgende redenen nog steeds, op een bepaalde manier, verantwoordelijk zijn voor de meeste mensen om te besluiten dat een gehaakte of zijden hoed de uiteindelijke keuze van de outfit is.

Ten eerste is er de gratie en eenvoud van de gehaakte muts. Eerlijk gezegd gaat er niets boven een perfect gebreide ronde muts die op het hoofd van een vrouw wordt gedragen. Niets flatteert de trekken van een vrouw meer dan een perfect gevormde muts die de blik naar het gezicht van de vrouw trekt. Er zijn enkele eenvoudige ontwerpen, maar ondanks de eenvoud hebben de hoeden veel persoonlijkheid. De Hat N.E. is zo’n voorbeeld. Terwijl Crochet N.E. een echte zachte, comfortabele hoed maakt, toont het een grote verscheidenheid aan patronen die bedoeld zijn om elke vrouw te behagen.

Animal Prints- Is uw runways dit seizoen favoriete model? Als je een man bent, is een hoed een goede keuze. Een hoed is zo’n funky, leuke, zeer goedkope keuze voor zo vele jaren, totdat de rockster geĆÆnspireerde grote + juwelen trends werd een beetje over de top. Niet alle hoeden zijn meer gelijk, mensen. Er zijn hoeden die je broekachtige resultaten geven, hoeden die je kont drie maten naar links doen lijken, en een heel zeldzame paar hoeden die iedereen helemaal gek maken.

In mijn vorige alinea zei ik al dat de gehaakte muts een paar Winston Churchill-kwaliteiten heeft, maar wat zijn dat? De quintessentiƫle gebreide muts heeft een kleine ovale hiel, een licht gebogen lint voor de gastenlijst, een satijnen geribde band en de combinatie van de door Lyle and Scott geregistreerde designmill en The Demon Monkey om het geheel compleet te maken. Het klinkt misschien basic, maar net als dePriority-uitvinding biedt deze hoed u alle onderscheidende kenmerken van een van de meest legendarische merken aller tijden: Lyle and Scott.

Na grondig genoten te hebben van theoria en de Demon monkeys, denk ik dat ik nu, schriftelijk, het beroemde gestreepte rubberinitiatief van Early England, de uitvinder van de met kant gevlochten hoeden en broer van theono een paar fundamentele technologische vorderingen heb gemaakt die vooral de producten van Lyle en Scott ten goede komen.

lees meer:

Leave a comment

Your email address will not be published.